Articole

  /  Nunta   /  Care sunt cele mai intalnite greseli in organizarea unei nunti
fotograf nunta oradea servicii foto video de evenimente nuntii oradea filmari nuntii

Ai atatea motive pentru care nu trebuie sa uiti de sedinta foto. Stresul si anxietatea pe care le pot provoca organizarea unei nunti sunt doua stari care pot fi evitate fara doar si poate. Cum? Ei bine, multi miri nu iau in calcul cateva elemente importante atunci cand incep pregatirea. Acestea sunt de cele mai multe ori cele care pot provoca decalari in program, momente neplacute, sau o stare de nemultumire a invitatilor.

Nu realizati un program bine stabilit

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care cuplul le poate face la o nunta este sa nu-si puna pe hartie toate detaliile ce tin de organizarea ei. Fie vorbim despre un wedding planner, fie iti notezi totul in laptop. Este foarte important sa ai un loc in care sa ai in vedere toate elementele legate de fericitul eveniment. Astfel este bine sa iti notezi toate orele, datele si sa iti realizezi un program clar. Acestea te ajuta sa stii unde trebuie sa fii si la ce ora mai exact. De multe ori, nu se aloca suficient timp obiceiurilor, ceea ce in perspectiva, duce la decalarea uriasa a zilei. Este indicat sa fii cumpatat si sa tii cont de ele atunci cand alegi orele celorlalte puncte importante.
Nu uitati ca pot mereu aparea elemente neprevazute. Asa ca stabiliti totul cu o marja de eroare de cateva minute. Pentru a fi sigur ca intarzierile, traficul sau alte elemente nu va afecteaza ziua nuntii.

Nu uitati sa stabiliti clar care sunt etapele nuntii

De multe ori, mirii nu iau in calcul toate traditiile pe care le presupune o nunta. Atunci, ajung in ziua ei stresati de faptul ca ar trebui sa faca mai multe dintre ele. Cu toate acestea, totul este la atitudinea voastra si puteti selecta din acestea doar pe cele care cu adevarat reprezinta ceva. Astfel, impartirea zilei pe etape si notarea celor mai importante momente te poate scuti de multa agitatie.

Sedinta foto si organizarea ei

Lipsa comunicarii este o alta greseala pe care mirii o fac in organizarea nuntii. De multe ori, in ceea ce priveste sedinta foto exista lacune destul de grave, care pot duce la situatii neplacute. Astfel, este bine ca atunci cand alegeti un serviciu foto-video sa discutati de la bun inceput toate detaliile legate de sedinta de foto. Alegeti impreuna o locatie, bazandu-va si pe ajutorul lor. Asa veti obtine cu siguranta o multime de amintiri frumoase. In relatia dintre miri si un fotograf profesionist ar trebui sa existe in primul rand o discutie deschisa in care ambele parti sa puna ideile la comun. In asa fel incat rezultatul poate sa fie unul superb.

Nu incercati sa faceti totul de unii singuri

Da, stim! Aveti impresia ca daca faceti voi totul, o sa iasa perfect si nu o sa apara niciun fel de greseli. Ei bine, atunci cand te supui unui astfel de nivel de stres, poti risca cel mai rau lucru care ti se poate intampla la propria nunta! Adica sa nu mai ai ocazia sa te bucuri de ea. Aveti in jurul vostru prieteni, familie, oameni dragi care vor fi mai mult decat dornici sa va ofere ajutorul in tot ceea ce tine de organizarea evenimentului. Incercati sa-i implicati de la inceput. Pentru ca acestia sa inteleaga cu exactitate ce este de facut si mai ales care sunt asteptarile pe care le aveti.

Nu va lasati influentati de tot felul de mituri

Exista multe mituri despre organizarea nuntii, insa cel mai important este ca totul sa iasa exact asa cum visati si cu bune si cu mai putin bune, ziua aceea sa va ramana in amintire pentru totdeauna.

Pentru o sedinta foto in Oradea va puteti baza pe noi!

Cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii

Filmarea si fotografierea botezului sub forma unei povesti unice realizate de catre echipa Edmond Vision, servicii foto si video Oradea. Misiunea noastra este sa transpunem emotiile in fotografii unice!

 

fotograf nunta oradea alin si madalina videograf nunta servicii foto video