Nunta

  /  Nunta

Servicii Foto Video Nunta Oradea

Surprindem in imagini cel mai important eveniment din viata ta si te ajutam sa-l impartasesti cu cei dragi – Fotograf Nunta Oradea

Peste 8 ani de experienta, sute de evenimente, milioane de fotografii si cadre video care au imortalizat momente pline de farmec.

Suntem mereu inovatori si in pas cu ultimele trenduri, oferind calitate dar si maxima seriozitate.
Intelegem importanta evenimentului, motiv pentru care realizam fotografii de nunta dar si materiale video intr-un mod cat mai autentic!

Viorel & Loredana

servicii foto video nunta oradea sergiu si casandra cameraman nunta oradea sedinta foto cununia civila cetatea oradea

Sergiu & Casandra

servicii foto video nunta oradea claudiu si luminita cameraman nunta oradea restaurant sala de evenimente oradea pellegrin

Claudiu & Luminita

Fotograf Nunta Oradea

Servicii Foto Video Nunta in Oradea oferite de o echipa de fotografi & videografi profesionisti, care vor transforma evenimentul tau intr-o frumoasa amintire, ce va dainui in timp.

Cele mai frumoase momente din ziua nuntii vor ajunge la voi atat in format fizic, cat si digital. Amintirea celei mai frumoase zile din viata voastra va fi asezata intr-un album foto nunta, impreuna cu 50 de fotografii de nunta printate si asezate intr-o cutie eleganta din lemn, impreuna cu un stick usb.

Fotografii de nunta uimitoare, realizate in sedinte foto trash the dress, care vor imortaliza momente unice, pasiune si emotii. Da, exact… o exprimare frumoasa a emotiilor celor doi miri, care in sfarsit au reusit sa scape de emotii si sa-si exprime toata iubirea in diverse cadre autentice.

Follow on Instagram

@edmond.vision